Membres de la Junta Directiva del Consell d'Associacions de Barcelona han assistit avui a la presentació de la campanya Casa Nostra/Casa Vostra. 
Aquesta campanya pretén fer una crida a l'acció a les institucions catalanes per tal que Catalunya pugui ser terra d'acollida per a persones refugiades, garantir la inclusió i el desenvolupament social digne de les migrades, defensar el dret de lliure circulació i fomentar la cultura de pau. Mireu el vídeo promocional.

 

La campanya inclou centenars d’actes des de finals de novembre fins al febrer, així com un concert multitudinari al Palau Sant Jordi i una gran manifestació popular. Més de 300 persones voluntàries treballen des de fa mesos en l’organització de la campanya i en la planificació de les seves activitats.

A través de la web de la campanya (www.casanostracasavostra.cat) també es podran fer aportacions econòmiques que serviran per finançar una convocatòria d’ajudes a les entitats que treballen en temes de migracions i refugi.

Des del CAB ja ens hem adherit a la campanya signant el seu manifest. Animem a totes les federacions membres i a totes les entitats de base de la ciutat a participar-hi i a fer-ne difusió fent servir el hashtag #Volemacollir. Consulteu totes les opcions que teniu per implicar-vos-hi