Els propers dies 21, 22 i 24 de setembre se celebra a la Pl. Catalunya una nova edició de la Mostra d'Associacions de Barcelona. Com cada any, Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions, equipament que cogestionem, hi serà present amb un estand pensat per donar a conèixer els serveis que s'ofereixen des del centre a les entitats de la ciutat però també per fomentar l'associacionisme entre la ciutadania barcelonina. 
Per tal d'aconseguir aquest darrer propòsit, enguany el protagonisme de l'estand serà per a les ràdios associatives de la ciutat, amb l'objectiu que siguin un altaveu per a la resta del teixit associatiu. Cadascuna de les 8 emissores participants farà un programa en directe des de l'estand d'una hora de durada. Aquests programes tindran el fet associatiu a BCN com a tema central. A través d'entrevistes, seccions, tertúlies i altres formats, les emissores han preparat continguts per donar a conèixer l'activitat d'altres associacions de la ciutat i explicar el valor afegit del fet d'associar-se.
Flyer promocional amb l'horari de programació    

La participació de les ràdios a l'estand de TJ s'iniciarà el dissabte 21, a les 10'30 amb un debat amb representants de les ràdios participants sobre ràdio i associacionisme, moderat per la periodista Xantal Llavina.  

Els programes es podran venir a seguir en directe a l'estand de TJ a la Plaça Catalunya o veure i escoltar per streaming a través de la pàgina web de Torre Jussana (www.bcn.cat/tjussana). Us animem a seguir-los! No us ho perdeu!