fons cooperatiu ess

L'economia social catalana impulsa aquesta campanya activant la solidaritat de baix a baix, per mostrar, un cop més, que és possible una economia per la vida.

Davant la crisi sanitària, social i econòmica produïda arran de la pandèmia de la Covid-19, l’Economia Social i Solidària catalana no s’atura. Compartint angoixes i esperances amb el conjunt de la societat, centenars d’iniciatives cooperatives, associatives i comunitàries malden per fer front a l’emergència social i sanitària practicant el suport mutu i la solidaritat.

Per tal de donar suport a aquests esforços i tenint en compte també les dificultats que pateixen avui els projectes col·lectius, diferents organitzacions de l’ESS catalana impulsen el FONS COOPERATIU PER L’EMERGÈNCIA SOCIAL I SANITÀRIA, amb la voluntat d’obrir una primera convocatòria que doni suport econòmic a 25 INICIATIVES SOLIDÀRIES que aporten solucions directes a l’emergència i requereixen recursos per la seva sostenibilitat. Podeu fer aportacions al Fons en aquest enllaç de Goteo.org

+ info