Associat a la festa

L'Associa't a la Festa ens apropa a la riquesa, la diversitat i la vitalitat de les associacions durant les festes de La Mercè.

Els propers 21 i 22 de setembre, com cada any en el marc de les festes de la Mercè, les associacions podrem mostrar tota l’activitat que fem dia a dia i que mou i fa bategar la ciutat. 

És una oportunitat per donar-se a conèixer d'una manera activa i propositiva per això l'Associa't estarà ple d'activitats que podeu trobar en aquest enllaç.

De totes aquestes activitats volem destacar dues en les que estem implicades des de Torre Jussana:

  • Ràdio Associa't: 9 ràdios associatives de Barcelona, coordinades per Torre Jussana, faran una programació en directe per donar a conèixer les entitats i els projectes col·lectius de Barcelona.
  • Itineraris Associatius: seran quatre itineraris temàtics que ens guiran per la programació d’Associa’t a la Festa: drets humans, interculturalitat; gènere i diversitat sexual i justícia climàtica. Quatre maneres de moure’t per les diferents activitats de la plaça, que tindran premi al final del recorregut i podreu conèixer les entitats de la ciutat que treballen aquestes temàtiques.

Ens veiem a l'Associa't a la Festa!