ess2030

Des del CAB participem del procés que buscarà establir una priorització compartida de les línies de treball i dels sectors d’activitat clau de l’ESS en els propers anys

El procés de definició participada de l’Estratègia 2030 durarà fins al desembre d’aquest any i està promogut entre els actors de l’ESS i l’Ajuntament per impulsar l’ESS a la ciutat. El seu objectiu principal i pel qual aniran treballant les diferents parts és alinear i sumar capacitats entre tots els actors de l’ESS, l’Ajuntament, altres administracions públiques i agents locals per contribuir a generar polítiques públiques d’ESS que estiguin integrades transversalment.

Per això, la participació del Consell d'Associacions de Barcelona en aquest procés  és important per definir el rol de l'associacionisme en el futur de l'Economia Social. Aquesta estratègia té l’aspiració de servir de guia de les polítiques d’ESS en els pròxims governs locals i de les polítiques municipals pel que fa a cultura, sostenibilitat, mobilitat, habitatge, finances, economia de les cures o educació, entre altres.

D'aquest procés participem en el grup motor i per facilitar el seguiment de les associacions del CAB interessades en aquest procés hem creat un grup de treball per facilitar l'intercanvi d'informació i, si cal, definir estratègies conjuntes. Si voleu participar d'aquest grup, poseu-vos en contacte amb direccio@cab.cat.

+ info de l'Estratègia de ciutat