Des del CAB exigim que les administracions públiques, sobretot el Govern Municipal i la Junta Electoral, respectin el dret de reunió, associació i manifestació de les persones que participen en aquesta acampada.
 Posicionament_CAB_acampada_plaa_catalunya.pdf

El Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) dóna suport a l'acampada de la Plaça Catalunya i anima la ciutadania a seguir treballant per la millora de la qualitat democràtica de la nostra ciutat.

Són moltes les persones i associacions que ens organitzem i treballem dia a dia per millorar la nostra ciutat. Des de la diversitat que representem sabem que junts podem construir un món millor, però sabem que per fer-ho possible cal millorar la qualitat democràtica del nostre país. Enmig d'una crisi econòmica que sacseja la vida de les persones, és el moment de proposar una alternativa ètica, solidària i col·lectiva. Accions com la que la pròpia ciutadania ha iniciat demostra la capacitat de les persones per mobilitzar-se i expressar la seva indignació.

Per això exigim que les administracions públiques, sobretot el Govern Municipal i la Junta Electoral, respectin el dret de reunió, associació i manifestació de les persones que participen en aquesta acampada.

També, animem al teixit associatiu de Barcelona, així com a tota la ciutadania, a participar de forma constructiva en aquest debat amb l'objectiu de millorar la qualitat de la nostra democràcia. En aquest sentit volem fer una crida a la ciutadania a participar de la convocatòria electoral del proper diumenge 22 de maig i exercir el seu dret a vot.

No estem en una època de canvi, sinó en un canvi d'època i la ciutadania està demostrant que n'és conscient i que vol liderar aquest procés. Com sempre hem fet, les persones i les associacions continuarem treballant per reclamar una plena democràcia. I ara més que mai, fem una crida als futurs representants polítics per recollir aquestes reivindicacions i que esdevinguin una de les prioritats de la propera legislatura.

Barcelona, 19 de maig de 2011