renda basica

L’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal a Catalunya, adscrita al Gabinet de la Consellera del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat l’acte “És possible finançar una renda bàsica?”.

Aquesta jornada busca reflexionar sobre la viabilitat de finançar una renda bàsica universal a Catalunya tenint en compte els límits competencials, els principis que regeixen el sistema fiscal, la importància dels impostos i els canvis derivats de les noves formes de treball, entre d’altres qüestions.

Es comptarà amb la ponència “Proposta de finançament d’una renda bàsica universal per Catalunya” del Sr. Jordi Arcarons i Bullich, catedràtic d’economia aplicada de la Universitat de Barcelona (UB), i el col·loqui “Reptes i oportunitats de la renda bàsica universal i la seva sostenibilitat financera”, moderat per la Sra. Ariadna Trillas, periodista d’Alternativas Económicas,  i que comptarà amb la participació de la Sra. Marta Curull, economista, Universitat de Barcelona; el Sr. Daniel Raventós, economista, professor de la Universitat de Barcelona i President de la Xarxa Renda Bàsica; i la Sra. Marta Espasa, Secretària d’Hisenda del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat.

L’acte serà el propvinent 17 de gener de 2024 a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Plaça de Gal·la Placídia, 32, Gràcia, Barcelona) a les 16.00 h.

Per assistir, podeu realitzar la inscripció al següent enllaç