transició ecosocial

Un dels principals objectius del Fòrum per la Transició Ecosocial, que es celebrarà a Barcelona els dies 24 i 25 de febrer, és ser una gran trobada de confluència de lluites, d’entitats de l’economia social i solidaria i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya.

El Fòrum serà un espai per avançar en l'estratègia i en l'articulació entre projectes i moviments des d'una mirada àmplia integral per enviar un missatge polític d'unitat i força. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l'altra transició ecològica que ja s'està construint. El fòrum tindrà tres grans moments:

  • Divendres 24 al matí: Quin paper ha de tenir l'economia solidària al 2040? Taller d'escenaris de futur davant la crisi ecosocial per a les entitats de l'ESS. Amb inscripció prèvia aquí.
  • Divendres 24 a la tarda: Celebrem les victòries per seguir lluitant!  Obertura, taula rodona sobre lluites i debat estratègic, i celebració amb poesia i música.
  • Dissabte 25 de 9 h a 17.30 h. Jornada central del fòrum per la transició ecosocial. Grups de treball per eixos i plenària. Amb inscripció prèvia aquí.

Us podeu adherir al procés del fòrum omplint aquest formulari per donar suport polític al projecte i fer visible aquesta aliança àmplia entre entitats, moviments i col·lectius per una transició ecosocial a Catalunya. 

Tota la informació la trobareu a Futursimpossibles.org/forum