Fòrum Internacional Youth Act

La segona edició del Fòrum Internacional Youth Act! tindrà lloc a Barcelona del 13 al 17 de juny del 2022 i reunirà joves d’arreu de la Mediterrània per teixir estratègies de resistència comunes.

Aquest Fòrum Internacional consistirà en una setmana de treball intens en la qual unes 20 activistes de diferents països mediterranis i 20 activistes locals més participaran en un programa d’activitats que inclou formacions, sessions d’estratègia facilitada, visites a organitzacions locals, participació en actes públics i activitats de lleure, entre d’altres.

L’acte inaugural del fòrum abordarà les possibilitats de lluites compartides i d’estratègies comunes d’arreu de la Mediterrània amb un debat intergeneracional. Serà el dilluns 13 de juny a les 18:30h a La Model en format taula rodona i participaran Gabriela Serra, Manuel Delgado, el Sindicat d’Habitatge del Casc Antic i la Crida LGBTI. Moderarà la periodista de Crític Helena Martín.

El dijous 16 de juny a les 18h a l’Espai jove La Fontana. hi haurà un diàleg Bcn-Colòmbia amb col·lectius i activistes juvenils un any després del Paro Nacional.

Per posar punt i final al Fòrum, el divendres 17 de juny a les 11h a La Nau Bostik es farà una roda de premsa on s'exposaran les conclusions d’una setmana intensa de debats i treball intern. 

+ info