III Congrés Internacional de Democràcia Comunal

És un espai obert de trobada i debat entre processos sociopolítics col·lectius que, a través de la comunitat, el poder popular, l’autogestió, l’autogovern, el suport mutu, l’ecologia social o la democràcia directa, resisteixen, creen alternatives i pretenen superar, en diferents escales territorials, les lògiques del sistema capitalista, patriarcal, colonial i ecocida.

El III Congrés Internacional de Democràcia Comunal que se celebrarà a Barcelona (Països Catalans) els dies 25 i 26 d'octubre de 2024 és un espai de trobada i debat per a processos sociopolítics col·lectius centrats en la comunitat, el poder popular, l'autogestió i l'ecologia social. Aquest esdeveniment reuneix militants d'arreu del món (Veneçuela, Colòmnia, Kurdistan, EEUU..) que, des de pràctiques diverses com el sindicalisme o el cooperativisme, promouen l'autogovern, l'economia col·lectiva i l'emancipació feminista i antiracista.

Us convidem a veure el programa en aquest enllaç.

L’entrada és gratuïta, però sent un esdeveniment autogestionat, fem una crida al suport econòmic de totes les participants que ho puguin fer! Gràcies sempre.


Inscriu-te aquí!