valors 3 congrés

En Daniel Jover ens va regalar unes paraules plenes de compromís, lluita i esperança per recordar els valors que l'associacionisme no pot deixar perdre!

El passat dilluns 28 de novembre es va donar el tret de sortida del procés del 3r Congrés de les Associacions de Barcelona.

Va ser una jornada que va comptar amb la ponència de Daniel Jover que va compartir la seva expertesa per apropar-nos als reptes de l'associacionisme fent-nos una crida  a 'incorporar les dinàmiques de la vida: entusiasme, passió, desig i ganes d'estar junts"

A més d'aquestes reflexions, vam disposar de la participació d'en Marc Serra que va posar en valor la feina feta per les associacions en aquest context de crisi i ens va animar a treballar plegades per elaborar nous reptes i propostes. D'altra banda, tant la Montserrat Pallarés com en JM. V. Parisi van animar, en nom del CAB a totes les entitats de la ciutat a participar del 3r Congrés tant a les trobades que es convocaran com en l'espai virtual.

L'Enric Cànaves ens va presentar l'eix Voluntariat, activisme i militància i ens va convidar a proposar experiències i testimonis de gent de les nostres organitzacions per compartir i que serveixin d'inspiració. Podeu compartir-nos les experiències en aquest enllaç. (Cal estar donats d'alta del decidimTJ)

Finalment, es va presentar el DecidimTJ i com poder treballar plegades el document del Codi Ètic de les Associacions de Catalunya.

Prop de 70 persones representant més de 50 entitats ens van acompanyar, si us ho vàreu perdre ho podeu recuperar en aquest enllaç.