Guia #18 Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, des de Torre Jussana hem publicat la Guia d’Assessorament #18 “Prevenció i abordatge de les violències sexuals en entitats i grups informals”, elaborada per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.

Dissortadament, en les entitats i col·lectius no formals, també es donen actituds i comportaments presents en la societat que són totalment reprovables, que contradiuen els valors associatius, i que calen erradicar.

És per això que des de Torre Jussana i amb la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, s'ha creat aquesta guia que descriu el marc d’aquestes violències, què poden fer les entitats per a prevenir-les i abordar-les quan es donen i, especialment, què pot fer la víctima i també la persona agressora en el si de l’entitat.

L’objectiu d’aquesta guia és fomentar i promoure que les entitats i col·lectius informals esdevinguin espais segurs lliures de violències sexuals i dels rols de poder perquè totes les persones hi puguin participar lliurement.

Us convidem a consultar la guia en aquest enllaç.