sardana

El proper dimarts 26 de juny tindrà lloc la Jornada DIT3S "Diàlegs en Innovació i Tecnologia amb el Tercer Sector Social", un espai de debat impulsat per la UPC, obert a totes les persones, organitzacions i institucions compromeses amb les iniciatives de transformació social.
Dia: dimarts 26 de juny; de 10h a 12h; Campus Nord UPC - Sala d'actes Edifici Vertex (Pl. Eusebi Güell, 6 08034 Barcelona)
+ info

La trobada tindrà lloc de 10 a 12 del matí al Campus Nord de la UPC i s'hi presentaran les principals conclusions del treball realitzat col·laborativament amb el Sector en aquests darrers mesos. Amb l'objectiu d'obrir el màxim possible aquest procés , s'establirà un diàleg participatiu amb tots els assistents al voltant de les principals temàtiques:

  • Evolució de les entitats socials
  • Nous models de governança
  • Gestió interna de les entitats
  • Treball en xarxa
  • Innovació aplicada
  • Generació de transformació social

Seguint aquest fil conductor compartiran les seves visions, Pau Vidal (Observatori del Tercer Sector Social), Carles Campuzano (Diputat de CiU al Congrés), Jaume Albaigés (Tecnolongia.org) i Xema Gil (letmethinkforyou), entre altres participants.

La trobada és sobretot un espai de debat, però també una invitació a la col·laboració per desenvolupar projectes innovadors. Aquest és també el propòsit del quadern "Idees per a la transformació social", publicació que es lliurarà el mateix dia de l'esdeveniment i que pretén ser una eina pràctica per a la reflexió i per a l'acció.

Amb el propòsit de facilitar noves oportunitats per a la col·laboració s'obrirà, de 12h a 14h, un espai de trobada per a que els assistents puguin posar en comú experiències, necessitats i recursos i generar així noves sinergies.

Aquí es pot consultar el programa preliminar de la Jornada.

Per assistir a la trobada només cal accedir al registre en línia.