la febrerada 23

Espais de trobada i debat sobre reptes i tendències, intercanvi d’experiències, ponències inspiradores i una tarda amb molta festa! Tot això i més passarà el 10 de febrer a La Febrerada.

La Febrada és un espai de trobada i debat sobre reptes i tendències, intercanvi d’experiències, ponències inspiradores i una tarda amb molta festa. L’esdeveniment pretén aplegar totes les entitats adherides a l’Estratègia #ESSBCN2030, actualment més de 150, i les persones properes a l’ecosistema de l’ESS de la ciutat de Barcelona.

La jornada del 10 de febrer tindrà lloc en dos espais. Per un costat, al Centre Cultural Albareda, on durant tot el matí es generaran espais de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’Economia Social i Solidària i que comptarà amb taules de debat, intercanvi d’experiències i ponències inspiradores. De l’altra, un espai de tarda de caràcter més festiu a la sala Paral·lel 62, amb la programació de concerts i espectacles, que té per objectiu obrir i apropar l’ESS a tota la ciutadania, en especial a la població jove.

Al gener s’obriran les inscripcions a l’esdeveniment.

 

Dia: 10 de febrer

Lloc: Centre Cultural Albareda i sala Paral·lel 62

+ info