El passat 7 de març les associacions del CAB vam demanar una reflexió rofunda del model de la mostra d’Associacions de la Mercè. Recollint aquesta demanda l'Ajuntament ha convocat un nou model de mostra d'associacions que pretén convertir la Plaça Catalunya en un gran aparador d’activitats associatives per a tots els públics. 
L'Associa't a la festa vol esdevenir un punt de trobada de les associacions a la plaça de Catalunya durant les Festes de la Mercè per fer visible aquesta enorme vitalitat que té la nostra ciutat a través d’activitats atractives que estiguin relacionades amb els elements bàsics de la Festa Major: la festa, el joc, les arts escèniques, gràfiques, etc... 
Només cal omplir el formulari de sol·licitud de participació abans del 22 de maig.

 

Des del CAB entenem que pot ser una oportunitat per que les associacions. Si voleu participar-hi però no sabeu amb quina activitat, ompliu igualment el formulari de sol·licitud de participació. Des de TJ s'oferiran recursos i assessorament per a aquelles entitats inscrites que vulguin dissenyar una activitat en el marc de l’Associa’t a la Festa i necessitin suport per fer-ho.

A la pàgina web de Torre Jussana trobareu unes primeres idees! 

+ info