formacioprimavera22

Les pròximes setmanes elements estratègics per les associacions com són la gobernança, l’acció comunitària o els relleus, prendran el protagonisme.

La programació formativa de primavera de Torre Jussana segueix en marxa,  ens trobem en l’equador del trimestre on es van programar 12 propostes gratuïtes, especialitzades i dissenyades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. La formació va especialment dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar els àmbits clau per al bon funcionament d’una associació.

Les pròximes setmanes elements estratègics per les associacions com són la governança, l’acció comunitària o els relleus, prendran el protagonisme. Són formacions especialment pensades i dissenyades per donar resposta a demanades expressades per les entitats, i es per això que us convidem a participar-hi, i fer-ne difusió entre les vostres xarxes.

  1. COM FOMENTAR LA GOVERNANÇA DEMOCRÀTICA I PARTICIPATIVA?  Hobest i cooperativa fil a l’agulla
  2. ENFORTIU L'ACCIÓ COMUNITÀRIA DE LA VOSTRA ASSOCIACIÓ  Cooperativa Marges
  3. COM FACILITAR ELS RELLEUS DE LES JUNTES DIRECTIVES? Roger Buch 

Consulteu tota l’oferta formativa de Torre Jussana (Per participar en les formacions és necessari omplir el formulari que trobareu en cadascuna d’elles)