revolucionem_ESS2030

En el marc del cicle de debats "(R)evolucionem les associacions" proposem una sessió per fer propostes al procés de definició de l'Estratègia de Ciutat d'Economia Social i Solidària 2030

Aprofundirem plegades en el rol de les associacions en l'Estratègia de Ciutat d'Economia Social i Solidària 2030. Ho farem a partir de la reflexió d'en Xavi Palos (Xarxa d'Economia Solidària) i les experiències que ens compartiran Núria Monsalve de la Federació Catalana de Voluntariat Social i Enric Capdevila de la Casa Orlandai. Finalment acabarem amb una deat col·lectiu i una dinàmica per recollir les diferents aportacions.

Per això organitzem una sessió de treball, en el marc d'un nou cicle de debats de temàtica associativa, per definir aportacions al document de l'#ESS20130 el pròxim 10 febrer de 18,00h a 20,15h a l'Espai 30 de La Sagrera (Carrer d'Hondures, 30)

Us podeu inscriure en aquest formulari.

El procés de definició participada de l’Estratègia 2030 (#ESS2030) està promogut entre els actors de l’Economia Social i Solidària (ESS) i l’Ajuntament per impulsar l’ESS a la ciutat. El seu objectiu principal és alinear i sumar capacitats entre tots els actors de l’ESS, l’Ajuntament, altres administracions públiques i agents locals per contribuir a generar polítiques públiques d’ESS que estiguin integrades transversalment. Des del CAB participem per ajudar a definir el rol de l'associacionisme en el futur de l'Economia Social. Aquesta estratègia té l’aspiració de servir de guia de les polítiques d’ESS en els pròxims governs locals i de les polítiques municipals pel que fa a cultura, sostenibilitat, mobilitat, habitatge, finances, economia de les cures o educació, entre altres.