El treball de revisió de les normes es va iniciar el mandat anterior. Actualment es vol incorporar la feina feta prèviament per les entitats, els grups polítics i el Consell de Ciutat, i alhora ampliar el camp d’actuació per tal de millorar la qualitat democràtica, fomentar la participació ciutadana i incorporar mecanismes de democràcia directa.
En l'anterior procés les associacions vam participar activament coordinant-nos amb la FAVB i elaborant un Informe conjunt i liderant el Dictamen del Consell de Ciutat que va elaborar al respecte.
Si la vostra associació vol estar al cas del procés de debat i participar dels espais de coordinació associativa (FAVB - CAB) podeu contestar aquest formulari per accedir al grup de correus i documents compartits.

 

El procés està liderat per una comissió impulsora formada per entitats de diferent caire, com són: el Consell d’Associacions de Barcelona, la Taula del Tercer Sector, el Consell d’Immigració, la Federació ECOM, la Xarxa Catalana de Dones Directives i Professions de l’Acció Social, el Consell Ciutadà de Sant Martí (Federació entitats Clot-Camp de l’Arpa), el Consell de la Joventut de Barcelona,  el Secretariat Sants-Montjuic, la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i la FAVB, així com grups municipals.