orlandai_debat_gestio

L'Associació Cultural Casa Orlandai organitza el pròxim dimecres 12 d'abril una jornada que pot ser d'interès pels temes del 3er Congrés d'Associacions de Barcelona.

La pandèmia ha canviat les societats on els equipaments socioculturals de gestió comunitària, com és Casa Orlandai, actuen. Aquests centres culturals, espais, casals, ateneus, etc. tenim un rol de dinamitzadors socials en un territori o en un sector. Sovint, tenim limitacions: amb la participació, per arribar a tothom, per oferir una programació diversa, per retribuir dignament treballadores i artistes, per fer front a una normativa cada cop més restrictiva en horaris i ús de l’espai públic, etc.

És moment de reflexionar sobre aquest entorn que ja ha canviat, compartir les millors pràctiques i debatre com superar aquestes limitacions.

Participaran:

  • David Castellet, del Casal de barri de Can Carol de Vallcarca
  • Mariona Soler de l’Ateneu Popular de Nou Barris
  • Natàlia Oliete, de la Casa Orlandai

Us convidem a participar d'aquesta sessió que de ben segur aporta idees i reflexions per l'enfortiment de l'associacionisme. No us ho perdeu el proper dimecres 12 d'abril a les 19h a La Casa Orlandai (c Jaume Piquet, 23).

Inscripcions