Expo CAB a La Fontana

L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància. Ara la podeu visitar a la Vila de Gràcia, a l'Espai Jove La Fontana, fins el 27 de novembre.

Aquesta exposició es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança.

L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Des de la seva inauguració al Casinet d'Hostafrancs, l'exposició s'ha instal·lat a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), al Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, a la Societat Cultural i Esportiva La Lira, al districte de Sant Andreu i a Torre Jussana (Horta-Guinardó)

Si voleu acollir l'expo a la vostra associació, consulteu-ne la fitxa tècnica i feu la sol·licitud posant-vos en contacte amb el CAB (93 256 40 87, associacions@cab.cat).