sardana

Diverses organitzacions, entre elles el Consell d'Associacions de Barcelona, han acordat manifestar públicament el seu rebuig a la proposta de reforma de la Constitució Espanyola elaborada pels responsables dels grups parlamentaris del PSOE i del PP, i demanar als diputats i senadors de tots els grups parlamentaris que no la votin favorablement i que, en el cas que la proposta fos aprovada, es convoqui un referèndum per a la seva ratificació.
Per això, les entitats socials sotasignants, insten a sortir al carrer el 6 de setembre contra la proposta de reforma constitucional.
MANIFESTACIÓ a BARCELONA CONTRA LA REFORMA #JOVULLVOTAR
Dimarts 6 de setembre a les 18.30 h - Sortida Plaça Urquinaona fins a Pla de Palau
Podeu accedir al manifest en aquest enllaç  04_MANIFEST_CONTRA_LA_REFORMA_JOVULLVOTAR_02092011.pdf

Considerem que pel seu contingut i pels terminis d'aplicació aquesta reforma no ajudarà a la reducció dels actuals nivells de dèficit públic i provocarà un deteriorament encara més greu de la situació del teixit econòmic i social del nostre país. La reducció del dèficit només es pot aconseguir mitjançant la promoció del creixement econòmic i l'ocupació, una reforma fiscal equitativa i progressiva i un rigor permanent en l'ús de la despesa pública.

Podeu accedir al manifest en aquest enllaç Imatge eliminada. 04_MANIFEST_CONTRA_LA_REFORMA_JOVULLVOTAR_02092011.pdf