Des del CAB organitzem amb la Coordinadora d'entitats de la Verneda – Sant Martí una sessió de treball per a compartir una mirada crítica i valorar el rol de l’associacionisme en la política pública d’Acció Comunitària, així com per a proposar i definir les línies estratègiques que hauria d’incorporar la redefinició del Pla de Suport a les associacions.
 
La sessió serà col·laborativa i comptarà amb la presentació i dinamització de l’Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval de Barcelona i membre del Consell d'Associacions de Barcelona. Tindrem amb nosaltres persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat i a organitzacions del territori.
+ info

Convidats: Oriol Nicolau, activista en l’àmbit de l’associacionisme i la participació juvenil, Ancor Mesa, sociòleg i activista en l’àmbit veïnal, Montserrat Garcia, activista en l’àmbit de la diversitat funcional i Antoni Santos, Coordinadora d'entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN).

Espai: Casal Cívic Barcelona - La Pau. Sala gran (plaça de la Pau, 2)
Data i hora:  30/05/2018 - 17:00 a 19:45 Durada:  2.45h N. de places:  Obert Adreçat a:  Responsables d’entitats i projectes col·lectius (no professionals), persones voluntàries activistes i ciutadanes