Ja es pot consultar la nova oferta formativa de Torre Jussana, el Centre de Serveis a les Associacions de BCN, cogestionat pel CAB. En total s’ofereixen 13 nous cursos, tallers i xerrades, totalment gratuïts, que es realitzaran entre abril i juny i que estan dirigits a totes les entitats amb seu a Barcelona ciutat. S'ofereixen cursos sobre temàtiques relacionades amb el finançament, la planificació estratègica, la participació, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu.

 

Els cursos s’iniciaran a partir del 25 d'abril. Des del 8 d'abril es començaran a obrir els formularis d'inscripció per a les primeres propostes formatives. Aquests formularis estaran disponibles en aquest enllaç tan bon punt s'obri el període d'inscripció per a cada proposta.

Animem a totes les entitats membres a aprofitar al màxim l’oferta formativa de Torre Jussana i a fer-ne difusió entre les entitats de base. Com tots els serveis que s’ofereixen des d’aquest Centre estan pensats per ajudar a les associacions de la ciutat a créixer i a millorar en quatre àmbits clau per al bon funcionament associatiu: la intenció (raó de ser), la participació, l’acció i la gestió. Poden ser-vos, doncs, un molt bon recurs per millorar la vostra tasca i la feina de les associacions que formen part de les vostres federacions.