Des del CAB iniciem l'operatiu #pambcn amb l'objectiu de reforçar la incidència de les associacions en les polítiques públiques afavorint la coordinació associativa, l'el·laboració de posicionaments conjunts, la generació de xarxes i acords estratègics entre les pròpies organitzacions.
Posem a disposició de les associacions de la ciutat un model de formulari que ens permetrà poder compartir les aportacions i esmenes que fem al PAM seguint un mateix format. També us facilitem el document del PAM.
Més enllà de la butlleta, que podeu consultar en el següent enllaç, us convidem a fer un anàlisis exhaustiu del document i fer les esmenes que cregueu oportunes.

Per això us convidem a que ens feu arribar el vostre document per compartir-lo amb les associacions de la ciutat abans de fer-lo arribar a l'Ajuntament i així generar un discurs comú, quan sigui possible, entre les associacions de la ciutat.

Per tant, us demanem que:

  1. Feu les vostres esmenes al document.
  2. Feu-nos arribar les esmenes per compartir-les amb la resta d'entitats.
  3. Si trobeu posicionaments comuns podeu posar-vos en contacte amb l'entitat que hagi fet la proposta per tal de acordar un redactat comú que reforci la proposta.
  4. Feu arribar les aportacions a l'ajuntament.

Podeu fer arribar el document, així com els vostres dubtes a associacions@cab.cat - 932564087