Perspectives feministes de la renda bàsica

L’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal a Cataluny organitza l’acte “Perspectives feministes de la renda bàsica” el proper 10 d'abril.

La ponència inaugural “La renda bàsica beneficiaria a les dones?” a càrrec de la Sra. Leticia Morales, doctora en Dret, professora de la Universitat Austral de Xile i membre del Comitè Científic de l’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal.

A continuació de la ponència inaugural es realitzaran dos col·loquis:

  • Col·loqui I: “Una aproximació feminista a la renda bàsica”, moderat per la Sra. Sarah Babiker, periodista especialitzada en gènere i comunicació, amb la participació de la Sra. Sara Berbel, Sra. Itziar Guerendiain, Sra. Hanna Sarkinnen i Sra. Almaz Zelleke.
  • Col·loqui II: La situació de les dones a Catalunya: reptes i oportunitats d’una renda bàsica, moderat per la Sra. Carme Porta, periodista feminista, amb la participació de la Sra. Andrea Alvarado, la Sra. Georgina Monge i la Sra. Eunice Romero.

L’acte serà el proper dia 10 d’abril a l’Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (Carrer del Foc, 57 Barcelona) d’11:00h a 17:00h (inclou servei de càtering).

Programa i al formulari d’inscripció.