sessió treball el panoràmic

S’organitzen grups de discussió arreu del territori que permetran aprofundir en aquests àmbits i trobar elements de millora que facilitin el dia a dia de les organitzacions.

Aquest mes de març es posen en marxa els grups de debat per a l’estudi de la gestió econòmica i el finançament de les associacions i federacions catalanes, fase que forma part del projecte qualitatiu d’El Panoràmic d’enguany. Per aquest motiu, s’organitzen una sèrie de grups de discussió en diversos espais d’arreu del territori que permetran aprofundir en aquests àmbits i trobar elements de millora que facilitin el dia a dia de les organitzacions. Els municipis que acolliran aquestes sessions són Vilafranca del PenedèsReusLleidaBarcelonaSanta Perpètua de la MogodaMataró i Olot. Permetran tenir un nombre representatiu de la realitat associativa del país. Tot i així, omplir el formulari significa que únicament s’ha fet la sol·licitud per formar part del grup de discussió escollit i que l’organització es posarà en contacte amb la persona inscrita per tal de fer-li saber si pot participar-hi.

Per això fem una crida específica a les associacions de Barcelona que vulgueu participar. Totes les entitats interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç. Les sessions a Barcelona seran:

  • Barcelona. 24 de març. La Fede.cat. De 12.30 a 14.30 h.

  • Barcelona. 24 de març. Fundació Ferrer i Guàrdia. De 18.00 a 20.00 h.