premis civisme 2022

L'objectiu dels premis, dotats amb 30.000€, és estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

El Departament de Drets Socials ha convocat una nova edició dels Premis de Civisme que tenen per objectiu d’estimular, des d’àmbits i edats ben diferents, reflexions sobre el civisme i actuacions de millora en l’entorn. Els guardons tenen per objectu destacar els treballs, accions, entitats i persones que, des d’àmbits professionals i edats diverses, que aborden el civisme o proposen reflexions i millores socials.

El certamen, que enguany arriba a la 40a edició, té l’antecedent històric en el Premi Prat de la Riba, que la Generalitat de Catalunya va instituir l’any 1935 per guardonar el millor llibre sobre formació i educació cívica.

En conjunt, els premis tenen una dotació de 30.000 euros i el tràmit per presentar candidatures en l’edició de 2022 restarà actiu des del 2 d’agost fins al 17d’octubre.

Per a més informació, podeu consultar les bases d’aquesta convocatòria en aquest enllaç.

Etiquetes