#SinergiaCRM pretén desenvolupar una solució CRM d'utilitat per a les entitats del tercer sector, impulsada per part de les pròpies entitats.
La presentació pública de #SinergiaCRM es realitzarà el proper dimarts, 30 d'octubre, a les 10h del matí, a la sala d'actes del centre cívic Ateneu de Fort Pienc (Pl. de Fort Pienc, 4-5, 08013 Barcelona).

En l'actual context de crisi i de reducció de les aportacions dels grans finançadors públics i privats tradicionals, moltes organitzacions han tombat la seva mirada cap a la ciutadania com a font alternativa de recursos econòmics. Les organitzacions, però, s'adonen que no disposen d'eines de gestió adequades per afrontar amb garanties aquest nou repte.

Les aplicacions CRM, que permeten gestionar les relacions amb la base social, apareixen com una bona opció, però el seu cost d'implementació dificulta que moltes entitats puguin completar amb èxit aquest procés. En d'altres ocasions, les solucions adoptades no resolen completament totes les necessitats de les ONG.

Amb la intenció d'aportar una solució global per a tot el tercer sector, un grup d'entitats amb l'ajuda dels consultors Pedro Álvarez i Jaume Albaigès han decidit impulsar el desenvolupament conjunt d'una eina CRM. El projecte és obert a totes les organitzacions que hi vulguin participar.

#SinergiaCRM permetrà gestionar totes les dades de les persones que conformen la base social i els diversos grups d'interès de cada organització, l'historial de relació amb totes elles, les comunicacions que s'hi mantinguin per qualsevol canal -particularment els electrònics-, les seves aportacions econòmiques i molts altres aspectes de l'activitat quotidiana de les entitats (campanyes, esdeveniments, subvencions, etc.).

La presentació pública de #SinergiaCRM es realitzarà el proper dimarts, 30 d'octubre, a les 10h del matí, a la sala d'actes del centre cívic Ateneu de Fort Pienc (Pl. de Fort Pienc, 4-5, 08013 Barcelona).

Les persones que vulguin disposar de més informació o confirmar l'assistència a l'acte poden adreçar-se al web de #SinergiaCRM, http://www.sinergiacrm.org.