quedeque

S’està acabant de desenvolupar l’agenda en línia amb què les entitats podran fer difusió de les activitats associatives de Barcelona. Es diu "Quèdequè" i veurà llum el primer dia de la primavera, el 21 de març 2022. No us ho perdeu!

S’està acabant de desenvolupar l’agenda en línia amb què les entitats podran fer difusió de les activitats associatives de Barcelona per el proper 21 de març de 2022. 

Per tal que el Quèdequè tingui èxit i es converteixi en una agenda de referència entre la ciutadania cal que el màxim nombre d'entitats possible publiquin les activitats. Entre totes farem que el Quèdequè sigui una eina que millori significativament la visibilitat de l'activitat de les entitats de la ciutat. 

Us animem a que seguiu coneguent l'eina a través de les sessions informatives que estem realitzant. Més de 150 entitats ja hi han participat i això els ha permès registrar-se al web i poder començar a penjar-hi activitats. Hi han dues sessions en línia informatives més convocades que es realitzaran durant el 17 i 28 de febrer. Us podeu inscriureInscripcions noves sessions informatives

El "Quèdequè" és una proposta feta en el marc de l'Associa't, el projecte municipal de visibilització del teixit associatiu i comunitari de la ciutat. Compta amb la coordinació de Torre Jussana, el desenvolupament tècnic del projecte a càrrec de Quepo i el suport del Consell d'Associacions de Barcelona.