quedeque_noti

S’està acabant de desenvolupar l’agenda online amb què les entitats podran fer difusió de les activitats associatives de Barcelona. Es diu "Quèdequè" i veurà la llum l’1 febrer del 2022.

El Quèdequè avança i ens anem acostant a la data de llançament d'aquesta agenda online que, per primer cop, concentrarà exclusivament totes les activitats que organitzeu les associacions i col·lectius no lucratius de Barcelona. (Veure més info). Un projecte molt ambiciós que té per objectiu fer arribar l'activitat de les entitats de la ciutat a la ciutadania. Visibilitzar les entitats durant tot l’any, donant-les a conèixer a persones que no estan familiaritzades amb les propostes associatives i comunitàries.

Ja hem realitzat 5 sessions informatives. I ara, per tal que més entitats conegueu l'eina abans de la seva sortida, obrim dues sessions formatives més per al gener i dues més al febrer. Us recomanem que us apunteu a les dues del gener perquè així coneixereu l'eina abans que sigui pública i podreu testejar-la. Us podeu apuntar en aquest enllaç.

D'altra banda, estem preparant una important campanya de comunicació pel seu llançament l’1 de febrer, imprescindible per fer-la arribar al públic general. Necessitem la vostra col·laboració! Podeu conèixer la campanya i apuntar-vos a participar-hi a través del següent enllaç.

Etiquetes