3rcongres

En el marc del 3r Congrés d'Associacions de Barcelona estem treballant plegades sobre el Voluntariat, activisme i militància.

Estem recollint per posar en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. Tant si lluiten pels drets dels qui no en tenen, com les que acompanyen a les persones que més ho necessiten, com les que treballen per apropar la cultura als veïns i veïnes o les que mantenen viva la cultura popular, com les que lluiten des del compromís sociopolític pels drets dels animals, el medi ambient o la cooperació internacional. Totes les causes, més enllà de la ideologia de cadascú, són necessàries per a la millora i avanç de tota societat.

Per això us convidem que com entitat proposeu noms de persones que pel seu testimoni, compromís i acció poden ser inspiradores per la resta. Per la nostra banda, ens posarem en contacte amb aquestes persones per fer una petita entrevista i difondre aquesta experiència.

Podeu fer-nos les propostes en aquest enllaç.