jornada voluntariat

En el marc del 3er congrés d'Associacions de Barcelona, es va realitzar la jornada "Compromís al servei de la transformació!l" que ens va permetre aprofundir en el "Voluntariat, activisme i militància", un dels eixos del congrés.

Presentat per Víctor Franquelo del Consell de la Joventut de Barcelona i amb la participació d'Irene Moulas i d'Enric Canet que ens van ajudar a aprofundir en com fomentar la participació i la implicació de les persones en els projectes de transformació. També trobareu els testimonis de tres persones voluntàries: Princesa Rodríguez de la Fundació Paliaclínic, Xavi Florido de la Comissió de Festes de Sant Antoni i Salima Moussaoui de l'AMPA el Carmel.

També vam comptar amb la participació d'Enric Cànavas de la FCVS que ens va compartir l'experiència del projecte Mirades de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Podeu accedir a la presentació d'Enric Canet en el següent enllaç.

Podeu accedir a la presentació d'Irene Moulas en el següent enllaç.

Va ser una jornada que ens va permetre aprofundir en el compromís de les persones que fan voluntariat. Finalment, els participants van anotar diferents reptes que s'enduien per treballar a la seva entitat.

  • Motivar als nous jubilats per aconseguir 25 nous voluntaris durant aquest any per la nostra Entitat
  • Em quedo amb "més voluntat" i "més Compromís"
  • Repetir aquests tipus trobades, espais de formació per als nostres socis, militants, voluntaris
  • M’ha ressonat què podem fer per les persones sòcies i el veïnat per millorar la nostra relació amb la gent en comptes demanar només que col·laborin.
  • No perdre mai de vista que l'objectiu principal són les persones
  • RECUPEREM LA MILITÀNCIA

Podeu recuperar la jornada en aquest vídeo.