Atenció entitats! Ja s'ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a la convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats de districte i de ciutat per a l’any 2013. Les bases, els formularis per a la presentació de sol•licituds i les indicacions per a complimentar-los ja estan disponibles en el següent enllaç:
Documentació i formularis subvencions districte 2013
El termini de presentació de sol•licituds es tancarà el proper 27 de febrer. La principal novetat d'enguany és la creació de dues noves modalitats pensades per donar suport a la realització d’activitats organitzatives i al comerç de proximitat i la promoció econòmica.     
Torre Jussana, el Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona, que cogestionem des del CAB serà la referència per resoldre els possibles dubtes que puguin sorgir. (932 564 118, tjussana@bcn.cat). En cas que des de TJ no es disposi de la informació necessària per poder respondre a la vostra consulta se us facilitarà el contacte de la persona de referència segons la tipologia dels programes als quals us presenteu.