Davant la demanda d'inscrits que hi ha en les dues sessions informatives sobre les subvencions 2011 prevites. L'Ajuntament de Barcelona obra la possibilitat d'organitzar noves jornades en el cas que hi hagi més sol·licituds. En aquest cas caldrà omplir la inscripció al següent enllaç INSCRIPCIÓ SESSIONS INFORMATIVES.

L'Ajuntament de Barcelona ha introduït canvis en el procés de les subvencions de 2011. Aquests simplificaran l'entrega de documentació en el moment de la sol·licitud i escurçaran els terminis d'atorgament de les subvencions. Les sol·licituds es podran entregar al llarg d'un termini de 15 dies als punts de registre indicats a les bases o al Portal de Tràmits si es disposa de signatura electrònica.

 

Properament hi haurà dues sessions informatives que tindran lloc els propers dies 12 i 18 de gener a les 18:30 h a Torre Jussana. (aforament complet)

Per qualsevol dubte durant la tramitació, us podeu adreçar a la Direcció de Participació i Associacionisme, al telèfon 932 564 565 (Pep Solà) a Torre Jussana, al telèfon 932 564 118, o bé a l'adreça electrònica tjussana@bcn.catAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Aquesta adreça està protegida contra robots de correu brossa.

Nota de premsa