En el marc de la propera jornada d'Energies Comunitàries organitzem des de Torre Jussana una sessió de treball oberta a les associacions i gent interessada en preparar una jornada per debatre col·lectivament el document de la Política d’Acció Comunitària
Divendres 19 de maig de 16h a 18h Energies Comunitàries
Us podeu inscriure en aquest enllaç

D’on venim?

El passat octubre de 2016 es va donar a conèixer el document que contextualitza el marc conceptual, estratègic i operatiu de la política d’acció comunitària de l’Ajuntament de Barcelona[1]. Aquest document pretén impulsar la política d’acció comunitària així com els diferents actors implicats i la seva relació amb l’administració pública.

Des del sector associatiu entenem que aquest és un nou marc conceptual que pot implicar un canvi positiu en les relacions entre associacions i administracions i considerem clau treballar de forma col·lectiva el document.

Què proposem?

Es planteja construir de forma col·lectiva un marc d’acció de les associacions en la política comunitària.

Els temes a treballar són:

  • El rol de les associacions en l’acció comunitària
  • Definir mesures de suport i/o facilitació a les associacions

Proposem dues trobades en el marc de les Energies Comunitàries del 2017:

  1. Sessió de treball (19 maig 2017, 16h). Per preparar i dissenyar una sessió de debat per a incorporar totes les visions i fer aportacions al document.
  2. Taller de debat (Tardor 2017) sobre el document.

 A qui va destinat?

Aquestes sessions estan obertes totes les associacions i entitats vinculades al fet comunitari especialment a coordinadores, federacions i plataformes arrelades a  territori (districtes i barris) i vinculades amb la participació i l’associacionisme.