tjmoqueta

El procés d’elecció de membres s’inicia aquest mes d’octubre, amb la presentació de candidatures, i finalitza el 27 de novembre.

L’Espai Torre Jussana – Serveis per associacions és un servei municipal gestionat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) obert a totes les entitats de la ciutat. La governança de l’equipament rau en el Consell de Centre i d’ençà que es va posar en marxa, a finals del 2018, s’ha anat avançant per dotar-lo de contingut i capacitat per decidir les línies estratègiques de treball del centre. Aquestes línies de treball busquen donar suport i enfortir el teixit associatiu de la ciutat.

En aquesta etapa 2022-2024, es preveu renovar una part del Consell a més d’incorporar perfils de persones a partir de la seva expertesa. Els àmbits generals a cobrir són el social, cultural, educatiu, salut, immigració, econòmic i entitats usuàries.

El procés d’elecció de membres s’inicia aquest mes d’octubre, amb la presentació de candidatures, i finalitza el 27 de novembre. La seva composició final serà validada per part dels actuals membres del Consell de Centre.

Per formar-ne part, les entitats interessades han de fer arribar la proposta de presentació de la candidatura a través d’aquest enllaç. Les entitats que us presenteu, heu d’acreditar la persona delegada de la vostra organització.

El calendari previst serà Presentació de candidatures: 28 d’octubre a 27 de novembre 2022; Aprovació: novembre 2022; Constitució del nou Consell: febrer 2023.

Per qualsevol qüestió o aclariment, no dubteu a adreçar-vos a la Secretaria del Consell de Centre: rtorrac@ext.bcn.cat / 932 564 118.