tardor tj

Des de Torre Jussana es proposen propostes formatives totalment gratuïtes per a totes les entitats de Barcelona i que s'impartiran entre els mesos d’octubre i desembre en format presencial, en línia o híbrid.

Quines novetats presenta aquesta nova edició?

Com ens relacionem? Relacions de gènere i poder dins la nostra entitat

En aquest curs us podreu introduir en la perspectiva interseccional per tal de poder aplicar-la a les vostres organitzacions i visibilitzareu les situacions de discriminació que es reprodueixen en l'àmbit interpersonal i estructural per tal d'oferir eines més inclusives dins les vostres entitats.

Comunicació inclusiva: la força del llenguatge per construir un món més igualitari

Voleu saber per què la comunicació inclusiva i no sexista és essencial per a definir, detectar i lluitar contra els estereotips i els rols de gènere? Aquesta és la formació que estàveu esperant.

Finançament públic: quins passos cal seguir per optar a subvencions?

Curs on us formarem i capacitarem en la gestió efectiva i la tramitació de les subvencions i justificacions. Coneixereu el funcionament general del finançament públic i els aspectes claus del cicle de subvencions, tot prevenint dels errors més freqüents. Aquesta formació comptarà amb dues edicions, una presencial en el marc de Pla de Barris i una en línia.

Interculturalitat i gestió de la diversitat religiosa a les entitats

En col·laboració amb l'Oficina d’Afers Religiosos (OAR) i el Programa BCN Interculturalitat, oferim aquesta formació on us aproparem a la realitat sobre la diversitat religiosa a Barcelona i coneixereu el marc teòric de la perspectiva intercultural i el seu context per poder-lo incorporar en el vostre dia a dia i en la comunicació de la vostra entitat.