veuscompromeses

Recollim i posem en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats.

Conjuntament amb el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons dins la programació de Boca Ràdio iniciem la secció "Veus compromeses - Les veus de les persones que canvien el món". 

L'objectiu és recollir i posar en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. Tant si lluiten pels drets dels qui no en tenen, com les que acompanyen a les persones que més ho necessiten, com les que treballen per apropar la cultura als veïns i veïnes o les que mantenen viva la cultura popular, com les que lluiten des del compromís sociopolític pels drets dels animals, el medi ambient o la cooperació internacional. Totes les causes, més enllà de la ideologia de cadascú, són necessàries per a la millora i avanç de tota societat.

Per això us convidem que com entitat proposeu noms de persones que pel seu testimoni, compromís i acció poden ser inspiradores per la resta. Ho podeu fer en aquest formulari.

D'altra banda, us convidem a escoltar les entrevistes en directe els dimarts de 11 a 12h i les podeu escoltar en directe en aquest enllaç. La propera entrevista serà a Mònica Taboada, voluntària de l'Associació acidH.