Des del Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de la Fundació Quepo i la implicació del CAB i d'altres organitzacions de la ciutat, s'ha posat en marxa el Viver de Comunicació de l'Associa't, una proposta per enfortir comunicativament a les entitats barcelonines.
Les accions que es realitzaran en el marc del Viver es basen en tres grans eixos i complementen  els serveis i recursos en comunicació que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són les següents: 

  •  Itinerari formatiu sobre comunicació, amb 4 sessions:
    • Empoderament amb l'autodiagnosi
    • Les bases de la comunicació associativa
    • La comunicació interna
    • La comunicació externa

Aquest itinerari formatiu es realitzarà dues vegades en dos espais diferents: al Centre Cívic Cotxeres-Casinet (Sants-Montjuïc) i al Casal d'Entitats Mas Guinardó (Horta-Guinardó) Consulteu dates i espais de les sessions.

  • Paral·lelament també es desenvoluparan packs pedagògics de suport per a cadascuna de les sessions dels itineraris formatius i s'obriran espais de diàleg dins del teixit associatiu per establir sinergies i detectar les necessitats i potencials de les associacions.
  • Nova HackaCOM col·laborativa (jornada de treball col·laboratiu entre entitats i professionals per continuar desenvolupant la campanya "Contagia el virus" de foment de l'associacionisme de la ciutat). Es realitzarà el 14 d'abril a l'Ateneu Harmonia

Un complement a les propostes que s'ofereixen des de Torre Jussana

Com dèiem, les propostes del Viver de Comunicació de l'Associa't complementen els serveis i recursos que ja s'ofereixen des de Torre Jussana. Són els següents:

 

 

Animem a totes les entitats a aprofitar totes aquestes eines i recursos que teniu a la vostra disposició per millorar la vostra comunicació!