Les rutes associatives de Barcelona arriben al barri del Coll, al districte de Gràcia. Es tracta del #GR_Associacions, un projecte de Torre Jussana a través del qual promovem el coneixement de l'associacionisme més arrelades al territori a a través de rutes a peu mensuals, de dissabte al matí, per visitar associacions dels diferents barris de la ciutat.
En aquest nou #GR_Associacions es visitaran vuit associacions, de diferents tipologies i àmbits, que exposaran com s'organitzen i quines accions realitzen per dinamitzar la població del territori i millorar l'entorn. És, doncs, una molt bona opció per conèixer d'altres projectes associatius.

La ruta començarà a les 10 h a la Parròquia de la Mare de Déu del Coll, situada al Carrer Santuari, 30. La primera visita serà a l'Associació de Veïns i Veïnes del Coll-Vallcarca, una entitat referent del barri. Després serà el torn per una associació educativa, l’Agrupament Escolta Jaume I del Coll. Del cau es continuarà el passeig fins al Centre Cívic el Coll – La Bruguera, centre d’activitat associativa i cultural on es presentaran entitats la colla de diables La Malèfica del Coll, La Comissió de Joves del Coll, el Grup d’Estudis del Coll - Vallcarca, i laCoral Mare de Déu del Coll. Posteriorment, la ruta es dirigirà fins a una entitat referent al barri i a la ciutat, el Taller d'història de Gràcia – Centre d’estudis. I abans d’acabar encara hi haurà temps per conèixer l'experiència d'una entitat esportiva, elClub Bàsquet el Coll, i finalitzar l’itinerari a l’Alberg Mare de Déu del Coll,  amb un pica-pica per a totes les persones participants.

És, doncs, una molt bona oportunitat per conèixer altres maneres d'organitzar-se i extreure idees de projectes o opcions per desenvolupar col·laboracions o estratègies de treball en xarxa, Per aquest motiu, convidem a totes les associacions de la ciutat a assistir a aquest nou #GR_Associacions. Per fer-ho només cal formalitzar la inscripció a través del següent enllaç:

Més informació i formulari d'inscripció (gratuïta)