Des del CAB apostem per col·laborar amb propostes ciutadanes sempre que sigui possible. Per aquest motiu hem iniciat un projecte conjunt amb Caliu-Espai d’acolliment, un servei dirigit a persones en risc d’exclusió social coordinat per les cinc parròquies de l’Arxiprestat d’Horta. 
Aquest projecte permetrà facilitar la incorporació al món laboral de persones en risc d’exclusió amb les quals treballa aquest servei per fer funcions de consergeria.
En què consisteix el projecte?

 

Des del CAB, en tant que ens cogestor de Torre Jussana, requerim de personal que pugui fer funcions de consergeria a l’equipament durant els caps de setmana.

Per la seva banda, Caliu-Espai d’acolliment ofereix diferents serveis dirigits a persones sense sostre o en situació de pobresa alimentària. L’entitat pretén respondre a les necessitats de les persones que estan en risc d’exclusió d’Horta i dels barris situats al voltant.     

El conveni signat entre ambdues organitzacions implicarà la contractació per part del CAB d’usuaris de “Caliu – Espai d’Acolliment” per fer aquestes tasques de consergeria a Torre Jussana que, recordem, està situat al barri de La Clota, dins de la zona d’influència de Caliu.

Amb aquest acord oferirem una opció laboral a persones que han patit especialment l’acarnissament de la crisi econòmica amb les classes més desafavorides i contribuirem a la seva inserció laboral.

 

Una col·laboració, doncs, que ens satisfà en quatre dimensions diferents perquè dóna resposta a una necessitat laboral del CAB i, al mateix temps, respon als valors de l’entitat, ofereix opcions concretes per paliar una necessitat social de la ciutat ens permet treballar en xarxa amb un projecte ciutadà.