Les entitats que estem participant el el grup motor de les normes de participació fem una convocatòrai d'una sessió de treball sobre la proposta de Normes de Participació.
La celebrarem el proper 6 de març a l'Espai Jove La Fontana a partir de les 17.30h. Podeu confirmar l'assistència en aquest formulari.
Trobareu la convocatòria en aquest enllaç

 

Les entitats que impulsem aquesta sessió de treball som el Consell d’Associacions de Barcelona, la Federació ECOM, la Xarxa Catalana de Dones Directives i Professions de l’Acció Social, la Federació d'Entitats Clot-Camp de l’Arpa, el Consell de la Joventut de Barcelona i la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i la FAVB i el Consell Municipal de Dones.

Per facilitar el treball col·laboratiu,  us compartim el document  i us convidem a que treballeu el document de la següent manera:

  1. Accediu al document: https://docs.google.com/document/d/15FmFtE6iYGmVB0eCPG1Cor0lwlnTSvNefsX6fi_AMuk/edit?usp=sharing
  2. En la primera pàgina anoteu el nom de la vostra associació, l'acrònim i ho marque del color que vulgueu i no sigui utilitzat per ningú
  3. Feu les aportacions en aquest color
  4. Si feu un comentari, anoteu abans el vostre acrònim