El Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) va celebrar el dijous dia 6 d'abril la seva 11a Assemblea General Ordinària. Aquesta assemblea, que coincideix amb els 10 anys del CAB, es va celebrar al Secretariat de Sants,entitat fundadora del CAB. 
L'assemblea va comptar amb un total de 36 assistents de 22 federacions membres. Es va aprovar, per unanimitat, la memòria i el balanç econòmic del 2016 així com el Pla de Treball 2017 i el Pressupost per aquest nou any.
Durant el transcurs de l'assemblea també es van aprovar els relleus a la junta directiva, on es va acomiadar el Consell de la Joventut de Barcelona i va entrar la Federació ECOM. Així com també la incorporació de noves entitats com: la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de BCN (FAVB), la Federació Calàbria 66 i la Federació d'Associacions i Comissions de Festes d'Hostafrancs.

L'assemblea també va tenir espai per a la reflexió, on es va debatre i aprovar un nou marc estratègic amb el lema (R)evolució Associativa. Un text que fixa els eixos de treball del CAB per als propers anys i fins al 2020. 

També va ser l’espai per treballar conjuntament el projecte de gestió associativa de Torre Jussana que serà efectiu a partir del mes de juliol. 

Finalment, l'assemblea va cloure amb l'aprovació de tres resolucions. Una per la demanda de suport econòmic als diferents processos participatius de la proposta de Normes de participació, una segona en suport a la Declaració de la Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona sobre: "l'accessibilitat universal, una contribució al bé comú” i finalment una altre Resolució en defensa de l’associacionisme presentada pel Consell de la Joventut de Barcelona “Defensem l’associacionisme!”.

A continuació podeu consultar les resolucions aprovades a l'assemblea:

Resolució de demanda de suport econòmic als diferents processos participatius de la proposta de Normes de participació

Resolució de suport a la Declaració de la Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona sobre: “L'accessibilitat universal, una contribució al bé comú”

Resolució en defensa de l’associacionisme presentada pel Consell de la Joventut de Barcelona “Defensem l’associacionisme!”