Us convidem al "Fòrum veinal de dones", impulsat per la Federació d'Associacions de veïns i veïnes de Barcelona. El Forum tindrà lloc al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona, el divendres 5 de maig a la tarda i el dissabte 6 de maig al matí (tallers).

En aquest enllaç podeu consultar el programa, com arribar a l'espai i fer la inscripció gratuïta.

Aquest "Forum veinal de dones" ha estat organitzat col•laborativament per dones de diferents entitats 
i hi participarem associacions de diferent índole, moviments socials i activistes a títol personal, amb l'objectiu de posar en comú les diferents realitats amb les que convivim les dones, i el nostre paper a la societat i en la construcció dels nostres barris i ciutats.

Els tallers participatius del dissabte 6 de maig es divideixen en 4 eixos (tot i que tots els temes estan interrelacionats):

  1. Cuidem el nostre cos: salut, violències contra el nostre cos, auto-cura, ...
  2. Economia de la vida: feminització de la pobresa, pensions / prestacions Vs Drets, diferències salarials, inclusió laboral i educativa, conciliació ...
  3. Cuidem el nostre barri: ciutats més humanes i accessibles, autonomia, interdependències, barris vivibles per a totes, com posar la vida al centre de les polítiques de la ciutat, .. 
  4. Cuidem la nostra ciutat: empoderament, representació i visibilització de les dones, participació ciutadana, diversitat ...

Aquestes jornades volen ser un primer punt de trobada i coneixença per iniciar un treball conjunt on totes les dones sumem.