Com ja és costum, amb l'arrencada del nou curs arriba una nova edició de El Panoràmic, la macroenquesta del sector no lucratiu català, impulsada pelConsell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, laFundació Pere Tarrés, laFundació Ferrer i Guàrdiai l’Obra Social La Caixa.

Aquesta 4a edició consolida l'estudi i té per objectiu conèixer la realitat de les entitats per tal de poder enfortir el sector donant la resposta adequada a les necessitats detectades.

Participa per enfortir el sector: Com cada any, el procés s’engega amb la recollida de dades. Per tant, demanem a totes les associacions de la ciutat que responguin el següent formulari:

Formulari Panoràmic 2017

Quantes més organitzacions responguin l'enquesta més representatiu serà el resultat i per això és molt important que el màxim nombre d’organitzacions responguin el qüestionari de El Panoràmic. Us demanem a totes les entitats que ens doneu un cop de mà amb la difusió i utilitzeu l'etiqueta #ElPanoràmic. En cas que sigueu una federació d'entitats us demaneu que feu arribar a les vostres entitats tota aquesta informació.