Vine i participa en el tejeRedes LAB de Torre Jussana!
Els propers 17 i 18 de setembre de 2018 a Torre Jussana de 11h a 20h (dinar gratuït inclòs als que participeu a totes les sessions)
Serà una trobada amb la comunitat que està al voltant de tejeRedes per generar sinergies al voltant de la governança de l'Espai Torre Jussana. El #tejeRedesLAB busca generar un espai per experimentar i co-crear pràctiques de gestió col·laborativa, treballant sobre casos reals de col·lectius i / o organitzacions, potenciant el treball en xarxa, l'intercanvi d'experiències i la recerca de connexions entre els participants. Podeu trobar més informació sobre el Tejeredes Lab en aquest enllaç
Formulari inscripció 

El nostre repte serà dissenyar la governança de Torre Jussana i facilitar el treball entre les associacions de la ciutat.

Cada dia hi hauran tres blocs de treball, dos dels quals seran per la tarda per facilitar la vostra participació. De moment encara no hem concretat la dinàmica d'aquestes sessions ja que ho estem definint de forma colaborativa. Podeu accedir a aquest procés de treball conjunt en aquesta bitàcora. Us convidem a venir a tots els espais de treball, en aquest cas inclou els àpats gratuïts, i si no, marqueu als que pogueu assistir.