Ja fa més d’11 anys que va néixer el CAB, amb l'objectiu de representar i enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Hem superat, doncs, la primera dècada i, per aquest motiu, hem volgut realitzar una exposició que mostra la trajectòria de l’entitat durant aquests anys i els principals projectes que desenvolupem per tal de treballar la nostra missió.
Aquesta exposició, que porta per títol "Associacions amb CAB" es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació. 

L’objectiu de l'exposició és mostrar a la ciutadania que el teixit associatiu de la ciutat és un sector àmpliament vertebrat i organitzat, que s’agrupa a través de federacions que, al seu torn, uneixen esforços a través del CAB. I, paral·lelament, explicar l’acció del CAB per mostrar de quina manera enfortim les federacions i, per tant, l’acció comunitària i transformadora que realitzen les associacions de base. 

La exposició serà itinerant per tal que pugui instal·lar-se en espais associatius dels 10 districtes de la ciutat. El primer serà Sants-Montjuïc. Del 13 al 24 de novembre es podrà visitar al Casinet d’Hostafrancs, acollida pel Secretariat de Sants, una de les entitats membres del Consell.

L'exposició sempre inclourà activitats paral·leles. A Sants-Montjuïc, en motiu de l'exposició, el 19 de novembre a les 18:30 h es realitzarà una presentació de les dades del Panoràmic corresponents al districte. La presentació anirà a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca. 

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE

El següent destí serà el districte de Sarrià-SantGervasi, a través de la Taula d’Entitats de Sarrià. L'exposició del CAB s'instal·larà al Centre de Sarrià del 17 de desembre al 20 de gener.

Si voleu acollir la expo a la vostra associació, consulteu-ne la fitxa tècnica i feu la sol·licitud posant-vos en contacte amb el CAB (93 256 40 87, associacions@cab.cat).