Entre els propers 25 i 27 de novembre es realitzarà a Barcelona la 18a Conferència Internacional de la Democràcia Participativa, organitzada per l’Observatori Internacional de Democràcia Participativa (OIDP). Enguany la temàtica escollida és la democràcia directa i les iniciatives ciutadanes i s’hi presentaran més de 150 ponències, 30 tallers i 20 taules rodones. Es preveu que hi participin més de 300 persones assistents d’arreu del món.

 

Des de Torre Jussana, gestionat pel CAB, creiem que aquest esdeveniment és una molt bona oportunitat per a donar a conèixer el teixit associatiu de la ciutat i és per això que hem desenvolupat una agenda d’actes associatius especial per als dies de la conferència.

Aquesta agenda serà pública i es difondrà específicament entre les persones assistents i ponents de la trobada com a activitat complementària al programa, amb l’objectiu que coneguin millor la vida de la ciutat durant la seva participació en la Conferència i visibilitzin l’important paper que juguen les entitats de la ciutat.

Per tal que puguem incloure els vostres actes a l'agenda, teniu dues opcions:

  • Omplir el formulari que hem creat per tal que ens feu arribar aquells actes i activitats que desenvolupeu entre el 23 i 28 de novembre (ambdós inclosos). Podeu indicar-nos actes de caràcter públic (concerts, exposicions, conferències, etc.), però també de caràcter privat que vulgueu obrir per a les persones visitants (assajos, etc...). Aquests s’ubicaran en un mapa que permetran consultar els actes en funció de la data, el districte, la temàtica i la tipologia. 
  • Afegir l’etiqueta #agendaoidp en els continguts per xarxes socials (twitter i facebook) que realitzeu per difondre l’acte. Nosaltres farem seguiment de l'etiqueta en aquestes dues xarxes socials i incorporarem al mapa els actes que detectem.

Informeu-nos de les vostres propostes per a aquests dies! És una bona oportunitat per donar a conèixer les vostres activitats a persones d’arreu del món!