Des del Consell sempre apostem pel treball en xarxa entre associacions. Creiem que és una de les millors fórmules per aconseguir bons resultats.
En aquest sentit estem molt satisfets de veure com dues entitats CAB han unit esforços i treballaran conjuntament per tal de millorar la seva acció. Es tracta de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Coordinadora d'Entitats del Poble-Sec. Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per millorar la promoció del voluntariat social al Poble-sec.

 La FCVS i la Coordinadora s'han compromès a difondre actes, activitats, jornades i cursos, i a realitzar qualsevol activitat conjunta encaminada a intercanviar coneixements, experiències i expertesa en relació a l’àmbit del voluntariat.

Des del CAB donem tot el suport a aquesta col·laboració entre ambdues entitats membres i a totes aquelles col·laboracions associatives que es realitzin a la ciutat. Unir esforços és una de les apostes més efectives per millorar l'acció associativa i, per tant, des del CAB sempre hi donarem recolzament.