El proper 5 i 6 de març es durà a terme la 5a Convenció “Les veus de les persones grans”, unes jornades de debat i reflexió que es realitzen cada 4 anys, en les quals les persones grans de la ciutat en són les protagonistes, així com també les associacions on participen.
Les jornades es realitzaran a l'Auditori Axa (Av. Diagonal,547). Trobareu tot el programa de la 5a convenció en aquest enllaç.
Per participar-hi heu d'inscriure-us a través d’aquest formulari, adreçant-vos al correu convenciogentgran@bcn.cat o al telèfon 93 301 00 60. L’acte també es podrà seguir en directe per streaming al canal Youtube de l’Àrea de Drets Socials del consistori.

 

Organitzada per l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament i el Consell Assessor de la Gent Gran (CAGG), enguany la jornada pretén fer balanç de la feina feta en els darrers anys, com ara l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida (2018-2030), i formular també propostes de futur. El seu contingut s’ha elaborat a través de 3 fòrums participatius, amb la implicació de les persones grans dels consells de districte, del propi CAGG, i d'altres entitats i equipaments.

Aquesta serà una trobada amb la participació de moltes organitzacions. L’Espai Torre Jussana també hi serà present i participarà el dimarts 5 de març a l’espai 4, que porta per títol “Envellir participant” (11:30) exposant els objectius i continguts de l’Útil Pràctic 27 que sortirà a la llum en breu i que tractarà sobre la incorporació de la perspectiva d’edat en les associacions. Aquest document ha comptat amb la col·laboració de més de 120 entitats que ens han fet arribar experiències d'accions i projectes amb persones grans.